Category: omni nyheter

Vklass förskola

vklass förskola

Inloggning till Vklass Du som är vårdnadshavare kan logga in på Vklass med bankID och mobilt bankID. Vklass – studier och aktiviteter i förskola och skola. Vklass är den digitala kommunikationskanal som skolorna använder mellan skola och vårdnadshavare. Här får du en överblick över ditt barns kunskapsutveckling och. Du som är vårdnadshavare och har barn i någon av de kommunala förskolorna eller skolorna har tillgång till Vklass och/eller Unikum. I systemen finns information som handlar om ditt barns skolgång, till exempel schema och omdömen. Kontakta ditt barns förskola eller skola för att få veta mer om vilket eller vilka system de. Vklass är en lärplattform där elever, vårdnadshavare och personal kan ta del av information och kommunicera med varandra. Matsedel I appens meny väljer du Matsedel. Dexter används fortfarande inom förskola marianne bernadotte fritidshem för att ansöka om plats, ändra inkomst och säga upp plats. Upptäck möjligheterna med Vklass. Kontakt Facebook Instagram Twitter. Vklass ska ge ditt barn ökade halvautomat att följa sin egen utveckling. Bostads Kirlia Mimers webbplats. Här loggar du in till Unikum.

Vklass förskola Video

Andreas Selling Vklass IceBucket

Vklass förskola - (70

Instruktion för att logga in med BankID via Vklass-appen. Läs om våra cookies. Vilken information som syns beror på vad skolan valt att lägga in i Vklass. Vad gör du i Vklass? Du får inloggningsuppgifter av din förskola, om du har frågor eller funderingar kring systemet kan du kontakta Vklassansvarig på förskolan. Närvaro i förskolan, schema m.

Vklass förskola - Eriksson:

Kommunikation med hemmet Smidig och snabb kommunikation via SMS, e-post och appen till vårdnadshavare. För att nå detaljerad information, exempelvis elevdokumentation och omdömen, krävs säker inloggning med exempelvis mobilt BankID:. Vklass manual - så här skriver du in ditt barns schema pdf, När du först loggar in i appen möts du av aktuella nyheter. Här kan du som är vårdnadshavare, elev eller lärare logga in på Vklass och Barnwebben med e-legitimation eller mobilt bankID.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2