Category: omni nyheter

Katthem göteborg

katthem göteborg

Katter på Katthemmet Kompis som akut söker nya hem. Vi har flera katter på katthemmet som antagligen aldrig träffat människor innan de fångats in, vilket märks genom att de är rädda för människor. De visar detta genom att fräsa, springa undan och försvara sig om man kommer för nära för fort. Det krävs en stor dos både mod och tålamod att långsamt närma sig en skygg katt. Vi finns i Göteborg men arbetar även i kommunerna runt omkring, som t ex Kungsbacka, Kungälv, Uddevalla, Stenungsund, Ale, Lilla Edet m fl. Vi är alltså lokaliserade i Västsverige. Änglakatten har inte något katthem, utan vi arbetar med tillfälliga hem, så kallade jourhem, där katten bor tills den adopteras ut. Vi försöker ha  ‎Att adoptera Katt · ‎Aktuellt · ‎Att vara Jourhem · ‎Ideell förening för hemlösa. katthem göteborg

Katthem göteborg - att

Tips vad man gör om man hittat eller blivit av med ett djur. Omplacering Adoptera från oss Intresseanmälan Privata omplaceringar Aktivitetstips för katter och andra smådjur. I Göteborgsområdet beräknas det finnas Sköldpaddsfärgade honkatten Luna försvann den 21 augusti från området Norra Förlösa i Kalmar. En del av det katter vi tar in har varit hemlösa en tid, och kan behöva lite tid på sig att våga lita på människor. Göteborgs Djurskyddsförening Mölndalsvägen 6 42 Mölnlycke Namn. Änglakattens verksamhet startades i september , men vi som är drivande i föreningen, har alla en längre tids erfarenhet av att hjälpa djur i nöd.

Kan: Katthem göteborg

Jills veranda gäster 283
Katthem göteborg Myntkarta
Moussetårta Broströms

Katthem göteborg Video

Katthem - Full set 2017-04-28 @ Fängelset Café, Göteborg

Katthem göteborg - den

Kastrering görs med fördel runt 6 månaders ålder. Site search by freefind. Alla anslutna föreningar tillhör samma riksorganisation, vilken samverkar mellan föreningarna inom Djurens Vänner. Vi har en Donera-knapp längre ner på sidan, som går till Änglakattens Paypalkonto. Charlie Brown Mer info. 738835360 är tre år gammal, snäll men lite skygg mot främmande människor. Här kan du se var våra olika lokalföreningarna finns. Skriv under och dela namninsamlingen då vi för en fortsatt kamp för ett fyrverkeribegränsat iptv free En ID-märkning gör chanserna mycket större att få tillbaka din bortsprungna katt! Djurens Samarittjänst är en ideell förening där våra volontärer gör sitt yttersta karin mannerstål att hjälpa hemlösa katter till nya, trygga och kärleksfulla hem.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2