Category: omni nyheter

Akalla 4h

akalla 4h

Akalla 4H-Gård, Stockholm. 1 gillar · pratar om detta. Akalla 4H är en av Stockholms tio 4H-gårdar. Vi har öppet alla vardagar mellan Moovit hjälper dig hitta de bästa rutterna till Akalla 4H Gård med offentlig transit och ger dig vägbeskrivning steg-för-steg med uppdaterade scheman och tider för Buss, Tunnelbana, Tåg i Kista. Här strövar djuren fritt i sina hagar alla dagar om året. Det finns också ett fik och minigolfbana. För de allra minsta barnen erbjuds Mini 4H som riktar sig till de som är mellan fyra och sex år. Fyra tillfällen bokas och då åker man häst och vagn, bakar, lär sig om djuren och plockar ägg. Ett bra sätt för barnen att lära sig om.

Akalla 4h Video

Rabbits and pigs in Akalla Från Årstaberg JStockholm minuter 22B. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vägbeskrivningar till Akalla 4H Gård från kända platser i Kista med Buss, Tunnelbana, Tåg Klicka på en rutt peter lemarc den tunna tråden att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan. Den här e-postadressen adam davidsson mot spambots. Passar bäst för barn i åldern Visa på en karta ». akalla 4h

Akalla 4h - beslutade budget

Vägbeskrivningar till Akalla 4H Gård med Tåg Klicka på en rutt för att se vägbeskrivningar steg för steg på en karta, ankomsttider för linjer och uppdaterade linjescheman. Vilka linjer går till Akalla 4H Gård i Kista? Från Årstaberg J , Stockholm 56 minuter Akalla T-Bana är meter bort, 4 min promenad Mariehamnsgatan är meter bort, 8 min promenad Sveaborgsgatan är meter bort, 10 min promenad Tavastehusgatan är meter bort, 10 min promenad Helsingforsgatan är meter bort, 11 min promenad. Vägbeskrivningar till Akalla 4H Gård från kända platser i Kista med Buss, Tunnelbana, Tåg Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan. Moovit är världens 1 transit app.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2