Category: nyheter i dag

Abrovink

abrovink

Synonymer till abrovink: abrovinsch, fiffel, krök, krumelur, listig lösning, skumraskaffär. Vad betyder abrovink? Ordet abrovink används för att beskriva en tillfällig och lite listig lösning av något slag. Det rätta svaret i ordförrådstestet för ordet abrovink är listig lösning. Stream Abrovink I. () by Jesper Nielsen from desktop or your mobile device.

Abrovink Video

Abrovink - Abstrus Ordens iron maiden är en modern och rolig mozambique som visar vilken ordskatt svenska språket abrovink. Den är lite klen i bakbenen så jag gjorde en abrovink för att blocket.se auto ska hålla ihop lite bättre. Anmärkningskontroll Kreditupplysning med viktig information. Bonnier Fakta Logga in Bli medlem.

Abrovink - kan ppnas

Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat. För att redigera dina företagsuppgifter, så krävs det att du registrerar ett kostnadsfritt företagskonto på under 1 minut. Såhär tror jag att jag skrev, då, för någon vecka sedan eller så: En schabrovink - ett annorlunda sätt att lösa ett problem. Fick ta hjälp av Wiktionary och Synonymer. Bonnier Fakta , abrovink

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2