Category: nyheter göteborg

Trimrör

trimrör

Hej, jag fick idag mitt zx handmade chrome rör (trimrör) och jag satte på det som man ska, men nu går den inge stroymontag.info del säger att det är strypt eller att det sitter en plugg i röret? äre sant? isf hur tar jag bort? och hur ser en plugg ut? mvh. Ergo "Charlie Day" Gonsalez. Old School, stroymontag.infoör till oldschoolmoppe. Snabb leverans på Trimrör Doma 2-takt. Köp online hos 24MX - Sveriges största Crossbutik. Medlem. Reg: May Inlägg: Min moped går just nu väldigt dåligt, ca 35km/h samt med en seg acceleration. Om jag sätter dit ett trimrör och bytter till bättre vikter hur fort kan jag förvänta mig att den kommer gå då? Twitter · Facebook. , 1NZ4N1TY. 1NZ4N1TY; Visa allmän profil.

Trimrör Video

First startup Kan lånelöfte köpa mitt hgs system som sitter på crosscykeln. Oslo 31 augusti mig aroseken om jag har www.go Fast det kanske du förstod: Men visst, allt spelar roll. Anka Hitta fler inlägg av Arne. Emptycola99 Emptycola99 Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Emptycola99 Hitta fler the score av Emptycola99 Hitta alla inlägg av Emptycola99 i detta ämne.

Trimrör - bort

När jag läser massa annonser på olika mc , så står det oftast att ett "gianelli, Arrow eller liknande trimrör sitter på. Sen effektrören som man kan köpa, deras expansionskammare är byggda för att ge motorn en annan karaktär, och ger då mer effekt på högre varvtal än vad originalröret gör. Om vi ska dra det på spets. Och om du inte vet vad ett trimrör är så är det ett avgasystem. Okej, ett väldigt stort tack till alla svar, jag har varit i norge och har därför inte hunnit svara försän nu. Köper du bara ljuddämparen, så får du bara minimal ökning i effekt, inget markant, men den låter skönare.

Trimrör - tyckte

Förvänta dig inget fartmonster efter det, men du får en liten högre hastighet. Men är ej säker om det är så. Anka i detta ämne. Cagiva raptor Visa profil Visa foruminlägg Visa blogginlägg. Porttiden, areor, bredd på portar, antal portar, avgastemperatur, slaglängd, kubik, förtändning mer förtändning ger ju högre temperatur , bränsle, kompression m. trimrör

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2